Onze transformatie

Our brands

We bevinden ons in de meest dynamische transitieperiode die onze industrie ooit heeft gekend. De technologische vooruitgang, samen met de manier waarop de maatschappelijke perceptie tegenover roken en het bewustzijn van de volksgezondheid veranderd zijn, bieden ons een unieke kans om de tabakssector te transformeren. En uiteraard, we zijn vastberaden om hierin het voortouw te nemen.

Hoe willen we dit doen? Tegenwoordig zijn we ons allen bewust van het feit dat het inademen van de giftige stoffen - in de rook die vrijkomt bij het verbranden van tabak - ontzettend veel schade aanricht. Daarom zetten we ons volop in op de ontwikkeling van een portfolio van potentieel minder risicovolle producten die hetzelfde genot van roken bieden, maar zonder daarbij tabak te verbranden.

De smaak van de consument is ook op dat vlak gefragmenteerd en evolueert meer dan ooit tevoren. Alleen door een ruim aanbod aan producten op de markt te brengen, kunnen we inspelen op die uiteenlopende voorkeuren van de consument. Dat ruime aanbod gaat van vape- en tabaksverwarmingsproducten tot moderne orale producten waaronder tabaksvrije nicotinezakjes, maar ook traditionele orale producten zoals snus en vochtige snuiftabak

We willen dit soort hoogwaardige, innovatieve producten op de markt brengen en er zo voor zorgen dat miljoenen rokers de overstap maken naar onze minder risicovolle producten. Dat alles kan voordelig zijn op drie vlakken. Ten eerste krijgen consumenten zo toegang tot een assortiment producten met potentieel minder risico's. Ten tweede doet de maatschappij haar voordeel met de vooruitgang die we maken op het vlak van tabaksschadebeperking. En tot slot creëren we een nog duurzamer bedrijf.

Voor meer informatie over onze potentieel minder risicovolle producten in België: www.govype.be  of www.bat-science.com 

max
large
medium
small
mobile